Dřevěný dům

Dřevěný dům

neděle 5. května 2019

TERÉNNÍ ÚPRAVY

Z jižní strany domu tvoří terén docela svah a tak jsme se rozhodly zde o úpravu.  Vytvořit zde malé pódium třeba pro malý bazén a zároveň bezúdržbovou plochu osázenou skalničkami. K jeho vytvoření a k vytvoření schodů posloužily cetris desky 22mm a makadam frakce 0/128.














4 komentáře:

  1. Máme postavený domeček od Dřevostavby MY HOME. A teď právě zvažujeme, jaký udělat exteriér. Tohle vypadá velice dobře. Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, prosím Vás, ty schody z cetris desek, jakou mají konstrukci? Nebo jaka je skladba? To je mate chycene na naejakm betonovem podkladu?
    Děkuji za informaci.

    OdpovědětVymazat
  3. Když pročítám váš blog, tak jen žasnu. Na internetu je tolik krásné motivace. :) My máme klasickou cihlovou stavbu, ale teď lituju, že jsem nešel cestou dřevostavby. Jak z hlediska ekologie, udržitelnosti, tak i pasivního bydlení a nákladů. Ty se snažíme řešit až teď zpětně, takže teď třeba řešíme dotace na tepelná čerpadla, které bychom si chtěli pořídit právě v rámci přechodu na pasivní bydlení. Kotel na tuhá paliva je fajn, ale radši bych něco bezúdržbového a nerad bych to řešil v šedesáti letech.

    OdpovědětVymazat
  4. Někdo by mohl tvrdit že mít pro domov venkovní žaluzie je zbytečné a že to je nějaký moderní výmysl. Ale tak to vážení teda vůbec není. Já jsem ráda když si něco takového mohu pořídit protože bydlet v něčem novém je skutečně nádherné.

    OdpovědětVymazat